Nedávajte deťom sladkosti, dajte im radšej výlet

Menších aj väčších srdečne pozývame do Schlosshofu, ktorý je tesne za našimi hranicami. Už odvčera sa tam konajú Vianočné trhy 2016 s množstvom atrakcií a zaujímavostí. V dňoch 8. a 9. decembra však budú vianočné aktivity prebiehať aj v pracovných dňoch, čo je jedinečná príležitosť pre školy stráviť pekný deň práve v areáli tohto statku a zámku. Žiaci môžu absolvovať prehliadku zámku (v slovenčine), stráviť čas so zvieratkami, využiť atrakcie, vyrobiť si niečo vo vianočnej dielničke, prípadne niečo kúpiť rodičom, či súrodencom.

Koľko to stojí ?

Cenové rozpätie aktivít je medzi 4-9€/žiaka v závislosti od želanej skladby programu + doprava, ktorú vám radi zabezpečíme. Rovnako za vás organizačne zabezpečíme aj rezerváciu a časové rozloženie programu na základe vašej požiadavky.

1 učiteľ na 10 žiakov ide samozrejme grátis.

Príklady cien

Ak by žiaci chceli absolvovať len trhy, pohrať sa na ihrisku a so zvieratkami, cena by bola 4€/dieťa.

Za 9€ by ste dostali prehliadku zámku v slovenčine, tvorivé vianočné dielne s vlastnoručne vyrobeným výrobkom, trhy, zvieratká a aktivity v celom areáli.

Ak ste sa rozhodli ísť

Tak nám napíšte alebo zavolajte, vyberte si jeden z dvoch termínov a to, čo by ste chceli s deťmi robiť. No a my začneme pracovať na výhodnom dopravcovi a na tom, aby ste zažili pekný deň plný vzdelávania a zábavy.

Naše ďalšie aktivity nájdete na linku : SLUŽBY PRE ŠKOLY